Mijn portfolio

“Ik voel en vind de schoonheid van ieder mens en leg dit op natuurlijke wijze, vast.”

Personal Branding Fotografie

Als je op een verbindende manier aan de leukste klanten wilt komen, dan is het belangrijk dat je jezelf zichtbaar maakt, zodat jouw potentiële klant je herkent. Een blik van herkenning betekent dat mensen je zullen volgen en uiteindelijk klant bij je worden.

Events

Fotografie is het vastleggen van momenten en het maken van herinneringen. Op die manier kun je ze herbeleven en koesteren. Ook in de marketing willen we als bedrijf ons evenement herbeleven om nieuwe relaties op te bouwen en ons verhaal te vertellen. Jullie als bedrijf geven de kaders aan waarin ik de vrijheid voel om te fotograferen wat er voor mijn lens gebeurt. Heb je een mooi event en wil je dit gefotografeerd hebben, ga dan naar mijn contactformulier. Er gaat een nieuwe wereld voor je open!

Business Branding

Foto’s vertellen een verhaal. Of je nu founder bent van een enorm post-order bedrijf of designer bent voor de grootste badeend ter wereld, allemaal beginnen we ons bedrijf met een speciale wens of een verlangen. Reken erop dat je mij kunt inzetten als de beeldmaker van jouw story. Dit om jouw ideale klant te laten weten dat je er voor ze bent. Zij hebben een probleem wat jij voor ze kunt fixen.

Projecten

In de zomer van 2020 heb ik Esther, na een lange omweg, weer ontmoet en was haar kankerverhaal reeds begonnen. Gedurende een heel bijzonder en intens gesprek, besloten we haar pad van ziek zijn en herstel te fotograferen en ondanks dat we al een hele tijd ’samen reizen, is haar verhaal nog niet af. Ik heb geen idee of het ooit af komt. Ik hoop eigenlijk van niet, want ik noem Esther al enige tijd mijn teacher. In het begin moest ze daar enorm hard om lachen in als, ‘ik een teacher?’, maar gaandeweg begreep ze wat ik bedoelde. Volgens mij is deze vrouw een voorbeeld voor velen en jij als lezer mag kiezen om met haar mee te liften en van haar te leren. Hoe het verder met haar gaat, kun je lezen middels haar blog op kanker.nl

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?