Mijn beelden zijn zowel liefdevol als rauw. Ze brengen jou een moment van levenslange koestering.

Mijn naam is Astrid Grootscholten. Ik ben geboren en getogen in Westland, onder de rook van Delft. Samen met mijn man Leon, heb ik drie prachtige kinderen Mité, Sophie en Levi. Iedere dag opnieuw leer ik van hen. Ze zeggen wel eens, ‘een kind is de spiegel van je ziel’. Voor mij is deze tekst de absolute waarheid.

Hardlopen en Body Balance brengen mij rust en ruimte in mijn hoofd. Ik word erg blij van een wandeling op het strand en het lezen van een fijn boek. Ik kan erg uitkijken naar een avondje cabaret. Mijn familie en vrienden zijn me zeer dierbaar. Mijn besties ken ik al vanaf de baisschoolperiode.

Dat ik met mijn liefde, inzet en ervaring voor fotografie anderen kan helpen, vind ik waanzinnig. Wat mij uniek maakt, is dat ik jullie echt zie en hoor en de tijd voor jullie wil nemen. Bij mij mag je jezelf zijn, met al je do’s en dont’s. Met jouw unieke totaalpakket, breng ik je een magische foto waar je ogen aan blijven plakken.

Ik ben geboren om herinneringen te maken. Mijn missie is om fotografie van zoveel verschillende emoties VET GEDRUKT op de kaart te zetten. Ik wil je laten voelen hoe URGENT dit soort fotografie is. Ik ben geen standaard fotograaf. Ik bied je een beleving! Eén die je niet snel zal vergeten. Het gaat mij om de meest magische momenten. Zowel rauw als liefdevol. Deze persoonlijke beelden geven jou een levenslange beleving, koestering en verwerking van iets wat jou zal vormen.

Astrid Grootscholten Geboortefotografie, geboorte, newborn lifestyle, bevalling, zwanger, zwangerschapsshoot

Benieuwd naar mijn werk?

Bekijk mijn portfolio’s bij Zwangerschapsfotografie, Geboortefotografie, en Newborn fotografie. Heb je vragen? Neem gerust contact met me op!

Medisch fotograaf

Naast mijn werk als geboortefotograaf ben ik tevens medisch fotograaf in het Reinier de Graafgasthuis in Delft. Ik leg hier de laatste momenten vast voor ouders en hun stil geboren baby. Want juist die ouders gun ik het des te meer om een blijvende herinnering van hun kindje te hebben. Om deze eerste en gelijk ook de laatste momenten te vereeuwigen, kunnen zij deze ervaring letterlijk en figuurlijk een plekje geven.

Wat ik wens voor deze ouders is dat verdriet en pijn in de toekomst plaats kunnen maken voor trots en dankbaarheid.

Afscheidsfotografie

Ik wil je meenemen naar de urgentie van fotografie. Stel je voor dat je weet dat het afscheid van een mensenleven nabij is. Hoe wil jij je die persoon blijven herinneren?

Laatst heb ik een afscheid mogen fotograferen van een vrouw waarvan het einde van haar leven nabij was. Ze heeft het resultaat middels een album nog kunnen inzien. Ze was zo enorm blij met dit album en super trots op haar kinderen die dit voor haar konden regelen. Voor iedereen die het wilde zien, heeft ze het album vol trots getoond. Inmiddels is ze in alle rust van ons heen gegaan. 

Haar nabestaanden zijn zo dankbaar voor deze herinneringen. Zij voelden de pure noodzaak om dit te organiseren en hadden het geluk dat er nog een keuze voor ze was.

Stel je voor dat jij nog de keuze hebt om een mensenleven, waarvan je weet dat het einde nabij is, te laten fotograferen, zodat nabestaanden deze persoon voor altijd kunnen blijven herinneren en koesteren.

Klik op de link als je eens wilt praten over het fotograferen van zoiets dierbaars.

Kennismaken?

Graag maak ik kennis met jou (en je gezin) om te bekijken of ik iets voor je kan betekenen op het gebied van zwangerschaps- , geboorte- of newborn fotografie of een afscheid. Neem gerust contact met me op