Jouw groeiende buik prachtig in beeld gebracht

Een zwangerschap is zoiets bijzonders. Zelf heb ik nooit echt beseft hoe uniek een zwangerschap voor mij is geweest. Terwijl het bij onze eerste zwangerschap toch mis ging. Ik verloor het kindje na 10 weken zwangerschap. De pijn van verlies en rouw kan ik nog dagelijks terughalen. Ik ging zelfs naar mijn werk zonder dat een collega wist wat ik had meegemaakt. Ik schaamde mij…. Nu weet ik dat meer mensen dit gevoel kennen en dat deze gevoelens een plekje moeten krijgen.

Vanwege al deze bijzondere gevoelens, denk ik dat het heel mooi is als je terug kunt gaan naar de tijd dat jouw kindje groeide in jouw buik. Zoiets kleins, maar eigenlijk zo levensgroot. Elke dag voel je hem/haar krachtiger bewegen in je buik en dat gevoel is met geen pen te beschrijven. Herkende jij ook dat gevoel dat je steeds nieuwsgieriger wordt naar hoe je kindje eruit ziet?

Danielle en Antonie

“Wauw…. Wat een mooie foto’s Astrid. We hebben erg genoten afgelopen zondag. Juist deze momenten zijn voor ons ontzettend belangrijk. Het ene stel koopt dure meubeltjes, wij investeren liever in momenten die ons altijd bij zullen blijven. Want ook al gaan we uit van een goed afloop, wat er ook gebeurt, wij hebben deze herinneringen en ook nog vastgelegd op foto’s. En daar zijn we heel dankbaar voor!”

Mijn werkwijze

Op de pagina werkwijze zwangerschapsfotografie geef ik je graag nog wat meer informatie over mijn werkwijze. Neem gerust een kijkje. Heb je daarna nog vragen? Je kan altijd even contact met me opnemen!

Astrid Grootscholten Geboortefotografie, geboorte, bevalling, badbevalling, babyfotograaf, Delft
zwangerschapsshoot, zwangerschapssessie

Romantisch of juist stoer

Als fotograaf wil ik jou en je partner deze mooie zwangerschap graag laten herbeleven met prachtige beelden op een, voor jullie, unieke locatie. Zo kunnen we naar het strand voor een romantische shoot of naar een oude fabriek voor een stoerdere herinnering aan de zwangerschap. Alles is mogelijk en hangt helemaal af van jouw smaak en gevoel.

Je kunt alleen op de foto gaan, maar natuurlijk ook met je partner en eventueel andere kinderen. Voor grote broers en zussen heb ik zeker net zoveel aandacht. De spontaniteit die zij moeiteloos bijdragen, maakt de herinnering voor jullie compleet!

Portfolio zwangerschapsfotografie

Benieuwd naar mijn werk? Neem gerust een kijkje op deze website en in mijn portfolio.

Wil je graag weten wat de
kosten zijn voor een zwangerschapsshoot? Ik bied verschillende pakketten aan.

Wil jij mooie beelden van deze unieke tijd?

Vaak hoor ik mensen zeggen, “deze foto is zo bijzonder voor mij, mijn vader is onlangs overleden, maar gelukkig heeft hij nog meegekregen dat hij opa zou worden”. Een foto is niet alleen een mooi plaatje, maar zal verdieping krijgen naar mate de tijd verstrijkt.

Spreken deze woorden je aan, klik dan op de link om een contactmoment te reserveren voor een zwangerschaps shoot. En wacht daar letterlijk niet te lang mee, want kindjes bepalen hun eigen aankomsttijd.