Een blijvende herinnering aan jouw newborn

Je bent zo trots op je gezin. Je wilt die wonderlijke momenten voor altijd kunnen blijven koesteren. Wanneer je kindje ouder wordt, kun je die bijzondere babytijd met een foto weer even helemaal terughalen. Mijn ervaring is dat mijn kinderen mij regelmatig vragen naar hun babytijd en als we samen de foto’s bekijken, komen de herinneringen weer boven en gaat de liefde weer stromen.

De newborn lifestyle sessie maak ik, net als bij de geboorte, op journalistieke wijze. Dit houdt in dat ik jullie fotografeer tijdens de dagelijkse bezigheden in jullie eigen, vertrouwde omgeving. Naar wens poseer ik de newborn in jouw armen en/of in die van je partner of de grotere kinderen, maar vooral de spontane acties maken hét speciale verhaal.

Ik houd ervan om veel scherpte/diepte te gebruiken en dit te combineren met mooie details als handen, voeten en gezicht. Ik leg alles vast wat er voor mijn camera gebeurt: Kusjes, knuffels en andere liefdevolle aanrakingen van ouders, broertjes en zusjes. Denk ook aan het spelen met de grote broer of zus of het voeden van de baby,

“Alle dagelijkse momenten met jouw newborn zijn bijzonder. Van al die momenten, maak ik een mooi verhaal.”

Mijn werkwijze

Op de pagina werkwijze newborn fotografie geef ik je graag nog wat meer informatie over mijn werkwijze. Neem gerust een kijkje. Heb je daarna nog vragen? Bel of mail me gerust!

Astrid Grootscholten Fotografie, newborn lifestyle, lifestyle newborn, babyfotografie, babyfotograaf Westland
Astrid Grootscholten Fotografie, newborn lifestyle, lifestyle newborn, babyfotografie, babyfotograaf Westland
Astrid Grootscholten Fotografie, newborn lifestyle, lifestyle newborn, babyfotografie, babyfotograaf Westland
Astrid Grootscholten Fotografie, newborn lifestyle, lifestyle sessie, babyfotografie
Benieuwd naar de kosten voor een newborn shoot? Ik bied verschillende pakketten aan.

Portfolio newborn fotografie

Ik fotografeer in verhalende stijl. Wil je zien hoe dat is? Bekijk dan vooral even mijn portfolio!

Afspraak maken?

Stel je toch eens voor dat jullie samen op de bank in een prachtig baby-album kunnen bladeren en de herinneringen van toen op kunnen halen. Neem contact met me op voor een afspraak!