Astrid Grootscholten Geboortefotografie, geboorte, bevalling, geboortefotograaf Westland

Jouw unieke bevallingsverhaal in levendige beelden

Ben jij...

  • die ouder die bij de geboorte van je eerste kindje, achteraf het gevoel had dat alles langs je heen ging?
  • die ouder die echt ìn het moment de geboorte wil beleven en niks (meer) wil missen?
  • die ouder die uit elkaar spat van trots en de geboorte met dierbaren wilt delen?
  • die ouder die de liefde voor zijn/haar kindje voor altijd wilt blijven koesteren?
  • die bewuste ouder die voelt dat de geboorte van nieuw leven een nummer 1 gebeurtenis in je leven zal zijn?
  • die ouder die voelt dat je middels een foto de fijne en zeker ook pijnlijke emoties kunt blijven koesteren

Je bent zwanger, super gefeliciteerd! Realiseer je je dat je zwangerschap een groot wonder is en blijft, zo’n kleintje in je buik? En er komt een moment dat je jouw kleine hummeltje in je armen vasthoudt. De dag waarop je kindje wordt geboren is werkelijk het meest bijzondere in je leven! En dat prachtige moment wil je graag professioneel vast laten leggen. Wat heerlijk dat je op mijn site belandt bent en dat je mogelijk interesse hebt in mijn werk.

De geboorte van je kindje beleef je meestal in een roes en er gebeuren allemaal nieuwe dingen in jouw lichaam en geest. Het is belangrijk om je goed voor te bereiden, want je vindt het belangrijk om hèt moment samen met je partner te beleven en dat kan!

Je kunt de fotografie van deze bijzondere momenten uit handen geven. Voor je partner is het net zo bijzonder als voor jou en hij/zij wil jou ondersteunen door simpelweg je steun en toeverlaat te zijn.

Ik maak voor jullie een geboorteverhaal in beeld wat je nooit meer zult vergeten. De beleving daarvan kun je voor altijd blijven voelen. De geur van je baby kun je zelfs terughalen als je mijn foto’s bekijkt. Mooie anekdotes schieten terug in je geheugen bij het terugkijken van de beelden. Het is een super fijn om dit met dierbaren te delen.

“Een geboorte is zo MEGA bijzonder! Ik vind het elke keer weer een voorrecht om erbij aanwezig te mogen zijn”

Twijfel je?

Iemand vragen bij de geboorte van je kindje aanwezig te zijn, kan een grote stap zijn. Het is erg intiem en misschien twijfel je daarom nog. Neem gerust contact op en stel al je vragen. Aangezien ik zelf moeder ben en getuige was van zoveel bevallingen, is niets mij te gek. Ik maak graag kennis met je!

Astrid Grootscholten Geboortefotografie, geboorte, bevalling, fotofotografie, ziekenhuisgeboorte
Astrid Grootscholten Geboortefotografie, geboorte, bevalling, badbevalling, babyfotograaf, Delft
Astrid Grootscholten Geboortefotografie, geboorte, bevalling, fotofotografie, ziekenhuisgeboorte
Astrid Grootscholten Geboortefotografie, geboorte, bevalling, fotofotografie, ziekenhuisgeboorte
Astrid Grootscholten Geboortefotografie, geboorte, badbevalling,
Astrid Grootscholten Geboortefotografie, geboorte, bevalling, geboortefotograaf Westland

Intiem en integer

Ik ben me erg bewust van de intimiteit waarvan jullie mij deel laten uitmaken. Zeker tijdens een bevalling. Een ‘buitenstaander’ vragen om bij je bevalling aanwezig te zijn is absoluut één van de meest spannende dingen die er zijn.

“Ik weet niet hoe ik zal reageren tijdens de geboorte”, hoor ik vrouwen met regelmaat zeggen. Ik kan je meteen zeggen, zelf ben ik ook niet dat perfecte plaatje. Je kunt bij mij gewoon jezelf zijn met al je do’s en dont’s. Ik heb ook gepoept tijdens mijn bevallingen en gejammerd over de tijd. Na 1,5 uur persen zag ik er zeker niet heel sjiek uit, maar dit is wel de foto die ik achteraf het meest waardeer en waar ik vol trots op terugkijk. Bovendien na al die unieke ervaringen (ruim 50 kindjes heb ik geboren zien worden) ben ik wel het een en ander gewend aan vrouwen die ‘denken’ de hele kamer bij elkaar geschreeuwd te hebben.

Ik respecteer jullie privacy en verzeker je dat je mij niet zult opmerken in de kamer. Ik ben geduldig, rustig en op de achtergrond. Ik ben je buddy voorafgaand en tijdens de geboorte. Indien gewenst support ik je met al mijn liefde.

Ik zoek continu naar die pure emoties en leg deze voor altijd vast. Met mooie foto’s vanuit discrete invalshoeken die jij je leven lang kan en mag koesteren en waarmee jij in staat bent de geboorte van je kindje in alle rust terug te kijken. Als je wilt, blijf ik de hele bevalling bij je en kan je op mij steunen.

Graag leg ik je meer uit over mijn werkwijze.

Jessica

"Als fotograaf merkten we niet dat Astrid er was tijdens de bevalling. Vakkundig en professioneel als ze is, hadden we niet door dat ze foto's maakte. Daarnaast was ze als mens voor ons de support op de juiste momenten. Astrid was er voor ons tijdens de mooie maar ook moeilijke momenten.

Zoals gezegd, als fotograaf hebben wij absoluut niets van haar gemerkt dus daarvoor zouden we een 10 kunnen geven, maar gelukkig was zij als support wel aanwezig op de momenten dat je graag wilt dat er support is."

Portfolio geboortefotografie

Wil je graag weten wat mijn stijl is en of dit overeenkomt met jouw wensen? Bekijk dan vooral even mijn portfolio!

Benieuwd naar de kosten voor een geboorteshoot? Ik bied verschillende pakketten aan.

Dit is iets voor jou als:

  • jouw foto’s bij je eerste bevalling totaal overbelicht waren, omdat oma in de ban was van de geboorte haar kleinkind?
  • jij/jullie alle fotografie uit handen willen geven, zodat jij EN je partner helemaal in het moment van de bevalling kunnen zijn?
  • je de geboorte van je kindje met dierbaren wilt blijven herbeleven?